Holger er nu DKCH

Holger fik sit sidste certifikat og er nu Dansk Champion (DKCH)

Holger fik sit sidste certifikat og er nu Dansk Champion (DKCH)

På Cavalierklubbens udstilling i Nyborg, stillede Holger for første gang i åben klasse. Hvilken succes, han blev bedste han i åben klasse og senere 2. bedste han og fik certifikat. Han manglede kun dette ene efter sine fyldte 2 år og dermed blev han Dansk Champion (DKCH).

Det er en helt vidunderlig følelse at have opdrættet sin første DKCH.

Dommer Wendy Lhote (JKennel Woodville)  fra Frankrig skrev om Holger:
“Pretty headed blenheim with a masculine expression, the eyes could be darker, good mouth, excellent neck and shoulders, good bone, nice feet, good top line, tail set a little low, would prefer more compact body, shown in beautiful coat and condition, rich markings and pearly white background, perfect for size, free easy mover, great ring temperament, excellent presentation”

 

Skriv et svar