Forventninger til DIG

Hvad forventer vi af dig og din familie, hvis du vil købe en af mine hvalpe:
At du har sat dig ind i racen. Fortæl os hvorfor du har bestemt dig for en Cavalier. Kender du nogen som har en Cavalier?
(og hvorfor vil vi så det: Vi vil have at du har gjort op med dig selv, hvorfor du ikke har valgt en anden race)

At du vil gå til hvalpemotivation og unghundemotivation med hvalpen.
(og hvorfor vil vi det: Fordi det er vigtigt for hvalpen at møde andre hunde, den bliver socialiseret, så den lærer at der er andre (ufarlige) hunde i verden. Det er også vigtigt for dig at lære hvordan du kan skabe kontakt til din hund, så I sammen kan få et godt liv)

At du mindst en gang dagligt går tur med hunden så den ikke kun bliver luftet i haven.
(og hvorfor vil vi det: Det er vigtigt at hunden kommer ud og gå tur hver dag, som Lise-Lotte Christensen fra DKK beskriver det ”Det er hundens måde at læse avis på”. Desuden kan en ”havehund” nemt blive en irriterende hund for naboerne, fordi den kan komme til at gø ”efter alt som rører sig, eller lyde den hører – simpelthen fordi den er understimuleret.)

Du må meget gerne kontakte os, hvis du mener at kunne indfri vores forventninger. Ring til  Jeannie Kristensen, 26 24 19 96 (bedst aften og weekends)

Det vil ikke være muligt at reservere en bestemt tæve eller en bestemt han. Når hvalpene er ca 7 uger har vi fået et indtryk at hvalpenes temperament og kan derved bedre vurdere, hvilken hvalp, som passer til den enkelte køber.

Dette får du når køber hvalp fra Kennel Your Loving for 15.000 kr:

En hvalp, som er avlet ud fra ønsket om at opdrætte en sund,  racetypisk hvalp.

En hvalp som er præget, så den har oplevet lidt af hvert:
Dagligdags lyde i og udenfor huset (støvsuger, vaskemaskine, tørretumbler, radio, tv, telefoner, dørklokker, biler, o.s.v.)
Omgivelser, inde, ude, byen, landet
Menesker, børn, unge, ældre
Hunde – også andre racer
Køre bil
Får jævnligt set poter, ører, øjne og tænder efter, så den er vant til det.
Får dagligt fra ca. 3-ugers alderen lov til at være lidt alene med os mennesker, så der bl.a. er mulighed for at den bliver fortrolig med kærlige hænder og opleve verden med et menneske .

Kort sagt, en hvalp som har prøvet lidt af det meste og er klar til at møde verden ved din side.

Af de mere ”hardcore” ting, vil din hvalp blive:
Chipmærket
Vaccineret
Behandlet mod orm
Grundig undersøgt af dyrlægen og få en sundhedsattest
Hvalpetestet
Gennemgået at en hunde osteopat

Du får selvfølgelig også en DKK-stambog, 2,5 kg hvalpefoder  til den første tid, lovpligtig pasningsvejledning og 1 års medlemskab af Cavalierklubben